Amedia har gjennomført store kutt de siste par årene og konsernsjef Are Stokstad provoserte da han nærmest triumferende slo fast under en mediedebatt at mediekonsernet skulle fortsette med nedskjæringene.

Les mer: - Vi skal kutte masse fremover

Han holder ord.

Innen 2020 skal antallet årsverk ved Amedia Annonseproduksjon i Tønsberg være redusert fra nesten 60 til 11. Det er klart etter at styret i selskapet og de ansatte ble informert torsdag morgen. Det melder nettavisen Vestviken 24.

Amedias nye hovedkvarteret for annonseproduksjon blir lagt til Harstad. All produksjon av papiravisannonser skal før 2020 være flyttet fra Tønsberg til Harstad. I Tønsberg vil det bare være igjen et lite antall medarbeidere som produserer digitale annonser, skriver Vestviken 24.

Harstad og den lille gjenværende produksjonen i Tønsberg skal ha felles ledelse.

- Dette må vi få på plass i løpet av nær framtid, sier konserndirektør Pål Eskås i Amedia til Vestviken 24.