Ingen kom til skade, men sjåføren fikk seg et sjokk da en semitrailer fra TV 2 tok fyr på E18 ved Grimstad lørdag morgen. Bussen ble totalskadd i den voldsomme brannen.

E18 var stengt i rundt tre timer etter brannen, som oppsto ved 9.30-tiden.

Sjåføren var på vei fra Oslo til Kristiansand for å overføre fotballkampen mellom Start og Viking lørdag ettermiddag. Han forteller til Fædrelandsvennen at han var kommet til firefeltsveien på E 18 ved Grimstad da han oppdaget at det begynte å ryke ut av dashbordet.

– Han rakk inn i en havarilomme. Så sto plutselig førerhuset i bussen i full fyr. Det hele var overtent på 30 sekunder, det skjedde plutselig. Klart det var dramatisk der og da. Men det står bra til med sjåføren, som nå er på vei tilbake til Oslo, forteller kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til avisa.

Kjøretøyet er ifølge Dahl verdt rundt 25 millioner kroner.

Kanalen opplyser at kampen skal sendes som planlagt fra klokka 15.30.

– Vi har sendt nedover en ny semitrailer, som vi regner med skal være der i tide, sier daglig leder Bjørnar Nordahl i OB Team, som står for produksjonen, til NRK.