United Screens har siden høsten 2013 drevet YouTube-kanalen «Gravid - vecka för vecka», som har samlet over 12 millioner visninger. Nå tar United Screens konseptet til Norge og har fått med seg tre av sine norske profiler til å fronte kanalen.

- Etter å ha hatt over 30 svenske par som har vlogget om sin graviditet på «Gravid - vecka för vecka» så er det spennende å endelig ta konseptet til Norge og invitere et norsk publikum til å følge norske gravide par på YouTube. Vi har merket at graviditet virkelig er et engasjerende og rørende emne som virker involverende for publikum, så det skal bli morsomt å se hvordan norske seere tar i mot våre tre første vloggere, sier produsent Emelie Wallrud i United Screens.

Helle Aakesen, ansvarlig for daglig drift av den norske kanalen, sier at det er stor etterspørsel etter videoinnhold med innhold på ulike temaer som graviditet, fødsler og småbarnsfasen.

- Vi har helt siden oppstarten av United Screens i Norge hatt lyst til å lansere dette konseptet for det norske markedet, og er dermed veldig spente på hva reaksjonene blir og om det blir like godt mottatt her! De tre gravide damene vi starter med er valgt fordi de er tøffe, morsomme og har allerede bevist at de er gode på å skape innhold, sier Helle Aakesen.

De tre vloggerne som seerne kommer til å følge under deres graviditet er Camilla Øvestad, også kjent som bloggeren Villa Paprika, fra Fredrikstad, studenten Thea Bjørknes fra Bergen og Karin Winnem fra Oslo, som allerede er etablert på YouTube med sin kanal «Norwegian Teacher - Karin».

Kampanje har tidligere snakket med Karin A. Winnem, som til daglig jobber med trafikk i mediebyrået MEC.

Les mer: Kombinerer fulltidsjobb og YouTube-karriere