Storm Pedersen, som i flere år har vært en markant person i motebransjen, inngår bloggsamarbeid med Aller Media og Adlink Media. Det opplyser Aller Media i en pressemelding.

Tidligere har han blogget under eget navn på blogg.no under Nettavisen, men denne uken blir han The Daily Influencer, og tar med seg både bloggen og det nye navnet til Aller Media og Adlink Media. Bloggen får også navnet The Daily Influencer.

- Jeg vil jobbe med de beste, og Aller Media og AdLink Media var de som sto aller øverst på listen av tenkte samarbeidspartnere. Det var litt skummelt å skulle spørre selve "gullbarren" i norsk media om et samarbeid, men det var målet mitt. Det er så lett å bli komfortabel i sitt vanlige mønster, og ikke gå for det man virkelig vil, men de ga meg heldigvis et rungende ja på første forsøk, og jeg er veldig glad, sier Storm Pedersen i meldingen.

Ingeborg Heldal kom nylig fra Nettavisen til stillingen som bloggredaktør i Aller Media. Hun er fornøyd med at Storm Pedersen følger etter.

- Vi er kjempestolte over å ha fått Storm i stallen. Ikke bare er han en av Norges mest markante og respekterte motepersonligheter, men han har en helt egen stemme, og presenterer et univers ulikt noe annet, sier Heldal.

Les også: Heldal skal lede Aller Medias store bloggsatsing

Storm Pedersen har over 13 års erfaring som stylist. Han har vært moteredaktør for Nick og Mann, kostymedesigner, head makeupartist for L’Oreal Paris, coach for modellene i Top Model, samt deltatt i en rekke TV-programmer som moteekspert. I tillegg til hans norske meritter, har stylisten bodd flere år i New York – og ikke bare blitt anerkjent for jobben som stylist, men også for sin personlige stil. Han har i senere år fått oppmerksomhet i store, internasjonale magasiner som Vogue, WWD, W Magazine, Hypebeast, Elle, The New York Times, Glamour og L'Officiel, for å nevne noen.

- Visjonen min bak The Daily Influenser, eller TDI som blir kortversjonen, er å ta jobben som stylist og makeupartist videre til et nytt nivå i mitt eget liv, samt å dele min kunnskap og pasjon for mote, interiør, reise og skjønnhet med alle – menn og kvinner. TDI vil være en ærlig stemme på det som skjer rundt oss, samtidig ønsker jeg å stimulere til nytenking, sier Storm Pedersen.