Mandag var «Skam» tilbake med en ny delepisode etter en uventet pause på to uker. I mellomtiden hadde interessen for serien, som legges ut på en egen blogg, bare blitt enda større. 232.000 var innom nettsiden for å se innslaget i går. Det er 30.000 mer enn forrige rekord, skriver Dagbladet.

- Det er helt eksepsjonelt. Vi følte at dette var en gryende suksess allerede i fjor høst, men det har ballet på seg siden da. Vi når stadig ut til nye grupper, og merker at serien har blitt en snakkis i stadig nye grupper, sier redaksjonssjef i NRK P3, Håkon Moslet, til Dagbladet.

«Skam» kan bli en av årets store vinnere når Gullruten skal deles ut fredag 13. mai. Serien er blant annet nominert til Årets nyskapning.

Les også: Her er alle Gullruten-nominasjonene

Kampanje møtte prosjektleder Marianne Furevold-Boland, og Mari Magnus, netthistorieprodusent, rett etter at nominasjonene ble offentlige tidligere denne måneden. Se hva de tenker om suksessen her: