Forrige uke gikk toppblogger Anna Rasmussen, bedre kjent under bloggnavnet «Mamma til Michelle», hardt ut mot sin tidligere bloggplattform United Influencers. Hun møtte hard motbør fra bloggkollegaer.

Les mer: - Får kjeft av bloggkollegaer

Nå forlater også John Arne Riise Unietd Influencers. Han går til Aller-eide Adlink, i motsetning til Rasmussen, som gikk tilbake til Nettavisens Blogg.no. Samtidig forsvarer han toppbloggeren, skriver VG.

«Jeg vet flere av de som har uttalt seg eller laget innlegg om Anna som er veldig misfornøyde med UI. Hvorfor går du da ut og kritiserer henne? Stå opp for deg selv og ta tak i hvorfor du ikke er fornøyd enn å lage et innlegg hvor du støtter din plattform. Det blir bare så falskt!», skriver Riise på bloggen sin.

- Jeg synes det er fantastisk at det går an å støtte hverandre. Jeg er veldig glad for at han la ut dette, sier Rasmussen til VG.