Morten Ramm og Einar Tørnquist inntar torsdagskvelden på TV 2 med «Ramm & Tørnquist redder Norge». Gårsdagens premiere trakk 291.000 seere og hadde en andel på 20,7 prosent blant alle seere over 12 år, og 28,8 prosent i 20-49.

I programserien skal duoen reise landet rundt for å redde utrydningstruede bedrifter og virksomheter. VG mener Ramm og Tørnquist leverer «folkelig tv-moro med mening», og triller terningkast fem.

- Ramm og Tørnquist kjemper den lille mannens kamp mot storkapitalen og hyller det unike og særegne med nærhet, varme og masse humor. Prosjektet deres har falt i smak både hos anmeldere, med femmer på terningen, og seere. Vi er godt førnøyd med premieretallene og er spente både på fortsettelsen og på hva de endelige tallene blir når vi også få får se hvor mange som har sett programmet i opptak, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Les også: Nytt bunnivå for TV 2-søndag