Screen Story har nå tatt over driften av alle TV 2s lokalkontorer og tilbyr samtidig tv-produksjon over store deler av Norge. Selskapet, med Stavanger som hovedbase, satser også på levende bilder for andre medieselskaper og content marketing for selskaper utenfor mediebransjen. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

I fjor høst skrev Kampanje at det TV 2-eide selskapet OB-Team kjøpte produksjonsselskapet Screen Story, den gang under navnet TVP Broadcast. Selskapet ble dermed en del av nyetablerte Screen Media som ledes av Bjørnar Nordahl, som også er sjef i OB-Team.

Les også: TV 2-selskap med nytt oppkjøp

Selskapet tok over nyhetsproduksjonen ved TV 2s distriktskontor i Stavanger i 2008. Det samme ble gjort i Trondheim i 2012 og Kristiansand i 2013. Nå har selskapet i tillegg overtatt driften av TV 2-kontorene i Tromsø, Bodø, Ålesund og på Hamar. I tillegg til å drifte TV 2s kontorer satser selskapet på lokal produksjon for selskaper både innenfor og utenfor mediebransjen. Screen Story er nå også etablert i Oslo. Og det planlegges også oppstart i Bergen i løpet av 2016.

Les også: TV 2-eid selskap skifter navn

- Vi har nå også tatt over den tekniske driften av alle TV 2s syv lokalkontorer fra nord til sør. Siden 2008 har vi levert tjenester ved flere av kontorene. Som et ledd i en effektivisering og samtidig en styrking av produksjonen i distriktene, har vi overtatt all produksjon. Fremover ønsker vi å benytte basen disse distriktskontorene gir oss til å bygge et unikt produksjonsselskap med et riksdekkende nettverk som også er tilgjengelig for bedrifter utenfor mediebransjen, sier administrerende direktør Tommy Aase i Screen Story i meldingen.

- Content marketing et stort satsingsområde
Screen Story tilbyr produksjoner for bedrifter både innen streaming og content marketing.

- Det er et stort og økende behov for levende bilder/video. Der bedrifter gjerne anvendte trykksaker tidligere er sosiale medier nå for mange blitt nummer 1 på både intern og ekstern kommunikasjon. Vi driver stort innen broadcasting, men der vi økte mest i fjor var i bedriftsmarkedet, sier Aase.

Han forteller at selskapet nå prioriterer satsingen på innholdsmarkedsføring.

- Dette er et stort satsingsområde for oss. Vi ser at stadig flere selskap bruker stadig mer penger på innholdsmarkedsføring som profilfilmer, intern kommunikasjon, eget nettsted, sosiale medier med mer. Video og levende bilder bygger merkevarer og vi ser en økende etterspørsel, sier Tommy Aase.

Screen Story omsatte totalt for 19,5 millioner kroner i 2015. Antall faste ansatte er 18 personer.