«Tidsbonanza» har tatt over sendeflaten til «Nytt på nytt» i NRKs gullrekke på fredager, etter at sistnevnte har tatt en utvidet sommerferie. I «Tidsbonanza» tar programleder Thomas Felberg med seg to konkurrerende kjendislag på en reise tilbake i tid som setter deltakernes hukommelse og oppfinnsomhet på prøve.

Første program hadde 744.000 seere og en andel på 49,7 prosent. Det var nok til å bli helgens mest sette program uansett tv-kanal.

- Det er utrolig artig. Vi har en programleder som er entusiastisk og som bare er nødt til å gjøre folk glade og deltakere som slår seg løs. Vi føler at vi har laget det vi selv synes hadde vært gøy på se på fredager, sier prosjektleder Hilde Håbjørg i NRK om programmet, som spilles inn i NRKs studio på Tyholt i Trondheim. 

Hun forteller at det har vært knyttet spenning til å ta over etter «Nytt på nytt».

- Er håpet å lage et program som får en like lang karriere som «Nytt på nytt»?

- Det er en artig tanke. Vi får bare si det sånn.

Lørdagens «Lindmo» hadde 719.000 seere og en andel på 48,2 prosent, og inntar andreplassen på listen over helgens mest sette programmer. Pallen rundes av med «Beat for beat» og deres 571.000 seere.

«Senkveld med Thomas og Harald» ble helgens mest sette program på TV 2 med 502.000 seere og en andel på 35,6 prosent, etterfulgt av «Idol» med 501.000 seere og en andel på 33,6 prosent.

TVNorge gjør en sjelden entré blant de ti mest sette tv-programmene i helgen med humorsuksessen «Neste sommer», som hadde 486.000 seere og en andel på 28,4 prosent på søndag. Med det plasserer programmet seg på åttendeplass.

Hele TVNorges søndagsrekke fortsetter å gjøre det skarpt. «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» hadde 359.000 seere på semifinalen og «Thomas Giertsen: Helt perfekt» samlet 340.000 seere senere på kvelden.  

Til sammenligning glimrer TV 2s søndagssatsinger «Robinsonekspedisjonen» og «Det tredje øyet» med sitt fravær på topplisten.

Les også: Nytt bunnivå for TV 2-søndag