MTV fått med seg artisten Sandra Lyng, bloggeren Kristin Gjelsvik, skuespilleren og modellen Ine Back Iversen og YouTube-profil Erik Rydning til å lage videoblogger for appen MTV Play. Appen, som ble lansert i fjor høst, er en samlingsportal for MTVs programmer og innhold.

- MTV har en lang historie med å finne og utdanne unge mennesker i underholdningsbransjen. Med dette samarbeidet ønsker vi å tilby et morsomt og underholdende produkt til ungdom med helt andre medievaner enn voksne. Samtidig vil vi benytte vårt nettverk til å løfte fram profilene våre, sier talsperson i MTV Nordic, David Lincoln Blom, i en pressemelding.

Blom mener at de nordiske landene er et viktig satsingsområde for dem.

- Norge og de andre nordiske landene er utrolig flinke til å oppdage og benytte seg av nye digitale tjenester. Dette gjør at man må tenke kreativt når man skal nå ut til spesielt unge, norske forbrukere, og det er det vi ønsker å gjøre med denne satsingen. Vi ønsker å være der publikumet vårt er.

Sandra Lyng skal videoblogge om artistlivet sitt.

- Jeg synes det er stas å være en av Norges første artister til å samarbeide på denne måten med MTV. Følgerne mine vil kunne se hvordan jeg har det rundt konserter og studioinnspillinger, og få et litt mer personlig bilde av meg enn man får gjennom sosiale medier, forteller Lyng.