I dag kom nominasjonene til tv-prisen «Gullruten» og vi har fått de rykende ferske Gullruten-nominerte produsentene Vidar Nordli-Mathisen i Teddy TV og Pål Huuse fra Plan-B som gjester i ukens podkast.

Begge er nominert i kategorien Årets nyskaping, for henholdsvis «Petter uteligger» og «Kongen på haugen». «Petter uteligger» har i tillegg tre nominasjoner, og må dermed finne seg i et favorittstempel før utdelingen 13. mai.

Les mer: Petter Uteligger gir TV 2 Gullruten-rekord

I podkasten tar vi en prat med produsentene om hva som skal til for å skape en ny tv-suksess. Hvordan vet man hva tv-seerne vil ha, og vet tv-seerne det egentlig selv?

Denne uken kunne Kampanje også fortelle om de store kuttene som gjøres i Schibsted og Kampanjes sjefredaktør Knut Kristian Hauger har besøkt kommersiell direktør Tor Jacobsen i Schibsteds abonnementshus for å snakke mer om kuttene og utviklingen i annonsemarkedet.

Les mer: 55 må gå i Schibsted: - «Blodig» og «trist»

Vi har også tatt en prat med gravejournalist Alice Ross i The Guardian om hvordan de bruker sosiale medier for å finne nye skup.

Hør podkasten her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.