Flere av fjorårets Paradise Hotel-deltakere kan leve av blogging og annet promoarbeid. Kjæresteparet Pierre Louis Olsson og Isabel Shirog Raad er blant dem. Begge begynte begge å blogge etter deltakelse i programmet i fjor høst. Både Olsson og Raad delte videoblogger, eller vlogger, på sine respektive blogger, og fikk med det Nordic Screens oppmerksomhet. I 2016 startet offisielt samarbeid mellom bloggerne og nettverket.

Les mer her: Nordic Screens satser på Paradise Hotel-par

Raad har den siste tiden motatt sterk krtikk fra bloggere som Kristin Gjelsvik (bak bloggen Styleconnection.com) og Linnea Myhre (bak bloggen Linniiie.com) fordi hun blogger åpent om plastiske operasjoner. På under ett år har Raad operert både nese og bryster. Begge operasjonene, og planer for fremtidige inngrep, dokumenteres jevnlig på bloggen.

- For min del handler det om å være ærlig og åpen. Jeg vet at jeg er i en posisjon der jeg har jenter som ser opp til meg og leser min blogg, men jeg synes det blir feil å lyve, sier bloggeren til Dagbladet

Bloggeren vedkjenner overfor avisen at hun er sitt ansvar bevisst og er bør spre et positivt kroppsfokus, men at det er vanskelig når hun selv er misfornøyd.

- Man skal få lov til å gjøre det man selv har lyst til. Hvis man ikke vil operere seg, trenger man ikke å gjøre det.