Joachim «Noobwork» Haraldsen, en av Norges største YouTube-kreatører, går til United Screens, Nordens største YouTube-nettverk. Haraldsen var tidligere knyttet til det amerikanske nettverket Machinima.

- For min kanal var det veldig viktig å finne en sterk nordisk plattform, der jeg kommer tettere på likesinnede youtubere som også lever av gaming på YouTube. Jeg valgte United Screens fordi de gir meg den friheten jeg ønsker for min kanal, de har en enorm bredde av youtubere i sitt nettverk, og ikke minst en veldig sterk internasjonal kontaktflate, sier Haraldsen i en pressemelding.

- Det føles veldig godt å bli med i et nordisk nettverk etter å ha vært tilknyttet et amerikansk nettverk i tre år. Endelig er det et nettverk i Norge jeg gleder meg til å utvikle kanalen Noobwork videre med.

Haraldsen har drevet kanalen «Noobwork» siden tidlig 2013, og hatt den som sin heltidsjobb siden oppstarten. Han har over 140.000 abonnenter på sin YouTÅube-kanal, og lager først og fremst gaming-videoer.

Tidligere i år vant han prisen Årets gamer på prisutdelingen Gullsnutten for andre gang.

Les mer: Ble kåret til landets beste youtubere

Han har også vært med i NRK-serien «Diktaturet», samt Youtube-dokumentaren «Deg, meg og Youtube».

- Bytte av nettverk kommer til å bli meget positivt for meg, det gjør at jeg får samkjørt alt med mitt eget management Norgesexpo. Jeg vil nå få muligheten til å bedre gjennomføre både internasjonale og norske aktiviteter på en profesjonell måte til beste for mine samarbeidspartnere og ikke minst følgerne mine, de er alltid første prioritet, sier Haraldsen.

- Innenfor YouTube-miljøet er Joachim en veteran å regne. Vi har allerede samarbeidet med Joachim på flere prosjekter, og han er veldig profesjonell. Vi gleder oss til å starte et enda tettere samarbeid, sier Marie-Louise Alvær, daglig leder i United Screens Norge.