Det er VG som skriver at den kjente TV 2-profilen Davy Wathne verken reiser til fotball-Em i Frankrike i sommer eller OL i Brasil.

TV 2s sportssjef Vegard Jansen Hagen avviser at dette innebærer en devaluering av seniorreporteren.

- TV 2 står overfor tidenes sportssommer med en lang rekke store internasjonale mesterskap, nasjonale events og løpende rettigheter. Vi disponerer våre medarbeidere slik at alle sendingene skal kunne holde høy, faglig standard. At Davy i et år med både fotball-EM og sommer-OL går løs på Tippeligaen, Norway Cup, Arctic Race og Sportsnyhetene forteller ikke bare at TV 2 har mange sterke formidlere å spille på, men aller mest at Davy etter snart 25 år i kanalen har en unik evne til være like motivert og topp skjerpet for et grasrotoppgjør på Finnmarksvidda som en 100-meterfinale i Rio, skriver han i en redegjørelkse til VG..

Davy Wathne er ordknapp i sin kommentar.

- Jeg tar min arbeidsgivers disponering av meg til etterretning. Jeg blir hjemme og steller med den daglige seriedekning i fotball og noe annet. Jeg har en fin og utfordrende jobb i TV 2, som jeg er meget glad for å ha, sier Wathne til VG.