Det var Bonniers konsernsjef Tomas Franzén som avslørte mediekonsernets planer om å lansere en egen strømmetjeneste da han overtok jobben høsten 2014.

- Man kan si at det blir en Viaplay i Bonnier-drakt. Vi jobber med det nå og får komme tilbake med detaljer senere, sa Tomas Franzén til Dagens Media hösten 2014.

På en og samme plattform, bygd fra grunnen av, skulle Bonnier tilby alt det mediekonsernet har av levende bilder. Hensikten med strømmetjenesten var å møte konkurransen fra lokale aktører som Viaplay og globale konkurrenter som Netflix og HBO. Men nå har Bonnier bestemt seg for å skrinlegge satsingen på en egen strømmetjeneste, melder Dagens Media. Det svenske medienettstedet kaller det dagens mediebombe i Sverige.

Projektet ble ledet av TV4s viseadministrerende direktør Cecilia Beck-Friis, som har sluttet i Bonnier. Ifølge Dagens Medias kilder har prosjektet, som internt har gått under navnet BOTT (Bonnier over the top), kostet opp mot 100 millioner svenske kroner. Også Resumé hevder at den mislykkede strømmesatsingen har kostet 100 millioner. Resumé skriver at det skal ha skåret seg mellom Bonnier og Ericsson,  som skulle utvikle den planlagte streamingplattformen.

Ifølge planene skulle Bonnier slippe tjenesten  i første halvår i 2015. I starten av 2015 kunne mediekonsernet fortelle at tjenesten ville få navnet C More, altså samme navn som Bonniers betal-tv-selskap. Men høsten 2015 måtte C More-sjef Manfred Aronsson meddele at lanseringen var utsatt til begynnelsen av 2016.
Før jul skrev Dagens Industri at det igjen var forsinkelser.

- Vi var for optimistiske og trodde det skulle gå raskere og være enklere å utvikle tjenesten, sa TV4s toppsjef Casten Almqvist til avisen Dagens Industri og opplyste at tjenesten skulle lanseres tidligst sommeren 2016.

Nå er det ifølge Dagens Media kun snakk om etappevise lanseringer.