Bloggnettverket United Influencers har i den siste tiden fått mye oppmerksomhet av ikke-positiv karakter.

Forrige uke stormet det rundt både plattformen og blogger Anna Rasmussen (Mamma til Michelle), etter at hun gikk ut og sa at hun ønsket å bytte plattform.

- De var opptatt av å forandre meg til en profil, og mislikte mine sterke, ærlige meninger, og kontroversielle innlegg med temaer som blant annet sex og oppdragelse, sa Rasmussen i etterkant av byttet. 

Åpenheten til Rasmussen fikk flere bloggere i samme nettverk til å reagere, men hun fikk støtte fra uventet hold fra fotballspiller og blogger John Arne Riise.

Les mer: - Får kjeft av bloggkollegaer

Les mer: Riise bryter med United Influencers - forsvarer toppblogger

Riise valgt selv å forlate plattformen etter bråket, og avslørte like etter exiten at han hadde inngått avtale med den Aller-eide plattformen Adlink Media. Nå følger kona hans, Louise Angelice Riise, etter. Det skriver VG

- Louise Angelica er spennende og stilsikker, og har en av Norges mest spennende garderober. Pluss at det selvsagt blir spennende å få et lite innblikk i deres hverdag som par, sier Ingeborg Heldal, bloggredaktør i Aller, til VG.