Da «Nytt på nytt» gikk i pausemodus for litt siden, og «Tidsbonanza» ble satt inn som «vikar», var det få som trodde programmet ville bli tidenes beste vikar-program.

- Programmet har startet svært sterkt for en «vikar», faktisk den sterkeste vikaren vi har sett per nå – så etter to programmer ser det ut som om Tidsbonanza  kan være den mest populære vikaren for Nytt på nytt i dette årtusenet, forteller NRKs analysesjef Kristian Tolonen til Aftenposten.

De to siste ukene har Tidsbonanza tronet øverst på listen over de mest sette tv-programmene. Ifølge Aftenposten hadde ingen av de tidligere Nytt på nytt-vikarene, som Egentlig (2000), Synnøves beste (2000), Retro (2004), Riksarkivet (2009) og 20 spørsmål (sendt flere år), et gjennomsnittseertall på over 700.000.

Til Tidsbonanza-premieren samlet hele 744.000 seere seg fremfor tv-skjermen, og uken etter hadde tallet steget til 773.000.