«Swedish Dicks» er navnet på den første originalserien til Viaplay. Serien er en amerikansk produksjon og er laget i samarbeid med Peter Stormares produksjonsselskap Viking Brothers Entertainment og MTG-eide Brain Academy.

Stormare spiller også en av hovedrollene i serien sammen med Johan Glans. Også Keanu Reeves er på rollelisten.

− Jeg er veldig glad for å være en del av «Swedish Dicks», og jeg liker spesielt hvor progresjonsfokusert serien er. Manusene er veldig bra, og ikke minst var det flott å ha en mulighet til å jobbe med Peter Stormare igjen, forteller Keanu Reeves i en pressemelding fra Viaplay.

Administrerende direktør i Viaplay, Jonas Karlén, mener at serieproduksjonen tar strømmetjenesten ett steg videre i riktig retning.

- Swedish Dicks er vår første egenproduserte serie, og gjør oss til en del av en eksklusiv gruppe selskaper som Amazon og Netflix, som lager eget innhold for strømming. Det at vi har fått med så talentfulle skuespillere synes jeg reflekterer potensialet til denne serien, forteller Jonas Karlén.

I serien følger man eks-stuntmann Ingmar (Peter Stormare) og hans liv som en litt amatørmessig privatetterforsker. Premieren blir på Viaplay til høsten.