Tidligere denne uken la Mediebedriftenes Landsforening (MBL) fram leser- og opplagstall for norske aviser og magasiner. Tallene viser at papiravisene har papiravisene har en tilbakegang fra 2014 til 2015 på 8,9 prosent, og magasinenes samlede opplag falt med 6,2.

Sammen med gjester Ingrid Skogrand, ansvarlig redaktør for kvinner i Aller, og Bjarne Hareide, konsulent i Digilab Scandinavia, tar vi tempen på tilstanden i avis- ukebladbransjen. Står bransjen i en større krise enn de selv tør innrømme, og hvem står igjen når papiret er brent opp? 

- Hovedtrenden er at det er dramatisk, sier Bjarne Hareide.

- Det nytter ikke å legge seg ned og tute. Vi jakter med lys og lykter etter nye finansieringsmodeller, sier Ingrid Skogrand.

Les mer her: - Taper lesere på alle fronter

Hør podkasten her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.