I programmet «Bolig til salgs» skal TV 2 sette det hete boligmarkedet under lupen og følge potensielle boligkjøpere fra visning, gjennom budrunden og til et eventuelt kjøp. Programledere er Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg.

Gårsdagens premiere trakk kun 181.000 seere og oppnådde en andel på 12,3 prosent blant alle seere over 12 år og 16,6 prosent i 20-49.

- Seertallene er under det vi forventet, men ser samtidig at konkurransen fra Ski Tour i Canada på NRK var beintøff denne onsdagen. Vi er veldig godt fornøyd med «Bolig til salgs» hvor vi følger dramatikken i budrundene i et hett boligmarked. Vi har stor tro på at tallene vil øke i neste uke med et annet konkurranse-bilde, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Les også: TV 2 fikk bank i premierehelgen

Når «Bolig til salgs» er ferdig på TV 2, kan seerne skru over til TV3 for å få med seg «Boligjakten», der meglerne Karianne Amlie og Hans Christian Espenes skal hjelpe boligkjøpere med å finne den perfekte boligen.

Gårsdagens episode av TV3-programmet hadde 124.000 seere. Snittet på de tre første episodene er på 144.000 seere.

- «Boligjakten» er nå et etablert program som er inne i sin fjerde sesong, med en trofast seerskare, og programmet bidrar til sterke onsdager for TV3 sin del, sier pressesjef Line Vee Hanum i MTG TV.

- Vi har tidligere sesonger sett at programmet øker utover i sesongen, og vi regner med å se tilsvarende kurve denne sesongen. Tredje episode har lavere tall blant annet på grunn av Finnmarksløpet som ble sendt på NRK1 i sendetidspunktet.