Denne uka er det nye premierer nesten hver dag på TV 2. Mandag gikk «En kveld hos Kloppen» på lufta til gode seertall. Tirsdag var det idrettsheltenes tur i «Best av de beste». De klarte ikke å få like god fart fra start.

Seertallet ble på 263.000 seere. Det ga en andel på 19 prosent blant alle seere over 12 år. Høstens premiere trakk til sammenligning 312.000 seere.

TV 2-programmet møtte blant annet konkurranse fra det norske fotballandslaget som spilte en privatlandskamp mot Finland på Ullevaal stadion. I snitt 323.000 seere fulgte hele kampen på Max. Den endte 2-0 til Norge.

- Vi visste at konkurransen om de sportsinteresserte seerne ville være tøff når Norge spiller landskamp på hjemmebane. Samtidig skulle vi gjerne sett at denne premieren fikk over 300.000 seere på førstegangsvisningen. Vi håper selvsagt at flere seere velger TV 2 og «Best av de beste» neste tirsdag, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petetr Dahl til Kampanje.

Discoverys sportssjef Jan-Erik Aalbu skriver på Twitter at seertallene viser at interessen for landslaget fortsatt er høy.

Les også: Kloppen satte ny rekord