Det Stavanger-baserte produksjonsselskapet TVP Broadcast skifter navn til Screen Story. Selskapet ble sist høst kjøpt opp av TV 2-eide Screen Media.

- Vi gleder oss over de endringene som nå skjer. Fra og med i dag skal vi hete Screen Story. Samtidig skal vi ta med oss all den erfaring som vi har fått gjennom godt over 30 år i bransjen, sier administrerende direktør Tommy Aase i Screen Story i en pressemelding.

Screen Media er TV 2s nysatsing innen moderne tv-produksjoner for broadcast TV samt for strømme-TV. Screen Story skal være et operativt produksjonsselskap og skal i tillegg til å levere produksjoner til den etablerte tv-bransjen, jobbe med produksjoner for offentlig og privat sektor.

Selskapet TVP Broadcast ble etablert i 1983 og regnes som et av de aller eldste selskapene innen sin bransje. Nå blir det nytt navn og nye muligheter med ny eier.

TVP Broadcast omsatte i 2014 for 19,5 millioner kroner.