Som Kampanje skrev tidligere i dag falt seertallt til «Bolig til salgs» til 141.000 i sin andre episode i går. Det var under smertegrensen for TV 2. Nå har de tatt en avgjørelse om å ta programmet av lufta etter at tredje episode er sendt neste onsdag.

- «Bolig til salgs» har ikke truffet tv-seerne slik vi hadde håpet denne våren. Vi er godt fornøyd med programmene, og de vil fortsatt bli sendt på TV 2 men på et annet tidspunkt. Endringer som dette skjer med ujevne mellomrom og vi jobber hele tiden med å optimalisere sendeskjemaet. «Bolig til salgs» har sin foreløpige siste sending onsdag i neste uke, før «Jaget» med kjendisgjester tar over første onsdag etter påske, forteller programdirektør Jarle Nakken i TV 2 til Kampanje.

Som programleder for «Jaget» overtar dermed Sturla Berg-Johansen stafettpinnen etter seg selv. Han har nemlig også ledet «Bolig til salgs» sammen med Gunhild Dahlberg.

TV 2 er ikke den eneste kanalen som prøver seg på et boligkonsept. TV3 har lyktes bedre med det ikke helt ulike konseptet «Boligjakten», som hadde 173.000 seere senere på kvelden i går.  

Les mer: Usikker fremtid for TV 2s boligflopp

Tv-sjef Thomas Høiby i mediebyrået Mindshare sa til Kampanje tidligere i dag at han er overrasket over at ikke flere ser på TV 2-programmet.

- Dette er for lavt synes jeg. De prøver seg på et TV3-spor, men så klarer de ikke bedre seertall enn TV3 gjør, sier Høiby.

Tas av: Gunhild Dahlberg og Sturla Berg-Johansen har fulgt nordmenn på veien mot boligdrømmen, men har ikke klart å få seerne med seg. Foto: Espen Solli/TV 2.