Som Kampanje skrev mandag henter tv-produksjonsselskapet Mastiff daglig leder Peter I. Blanck i konkurrenten Snowman til stillingen som utviklingssjef.  Det Zodiak Media-eide Mastiff er et tv-produksjonsselskap som blant annet står bak TV 2s lørsdagsshow «Hver gang vi møtes» og «Åsted Norge».

Les også: Snapper sjefen i Snowman

Nå skjer det også endringer i selskapets toppledelse. Mastiff, som har hatt en toleder-modell, fortsetter med Kathrine Haldorsen som administrerende direktør. Det betyr at Gustav Jansen slutter i selskapet.

- For fire år siden ble vi hentet inn for å være med å bygge «nye» Mastiff. Det har vært en vellykket omstilling og revitalisering, som vi nå ser fruktene av. Spesielt de siste to årene har Mastiff vokst anselig og er en solid leverandør med faglig og kreativ tyngde. 2016 vil bli et historisk topp-år på alle områder. Alt ligger til rette for at veksten vil fortsette, og at Mastiff vil være en viktig alliert for tv-kanalene, sier Jansen.

- Jeg er stolt av det vi har fått til i Mastiff. Alle på Mastiff har bidratt i dette løftet. Nå er tiden for to-ledermodellen over, og Mastiff har en fantastisk sjef i Kathrine Haldorsen. Hun vil ta Mastiff videre på best mulig måte, avslutter Jansen.

Viseadministrerende direktør Banijay Zodiak Nordic, Johannes Jensen sier han er veldig fornøyd med selskapet i Norge.

- Gustav og Kathrine har sammen med de øvrige medarbeiderne i Mastiff gjort et fantastisk arbeid de siste årene med å videreutvikle Mastiff til et stort produksjonsselskap og har produsert mange fremgangsrike programmer for samtlige kunder på det norske tv-markedet. Jeg har lyst til å takke Gustav for disse årene. Han har arbeidet ekstremt hardt og målrettet og vært både en bra kollega og venn. Jeg ønsker han lykke til fremover på nye eventyr, sier han.