Line Jansrud er en av årets nye ansikter på TV 2. Hun er for mange kjent som programleder for «Newton» på NRK. Selv om hun nå har byttet kanal, holder hun seg i det naturvitenskapelige feltet når hun leder «Kroppen din» på TV 2.

299.000 fikk med seg gårsdagens premiere. Andelen ble på 23,5 prosent i riksuniverset (12+).

- Dette var en veldig god start for «Kroppen din». Serien har fått meget gode kritikker samt gode tilbakemeldinger fra seerne, så dette lover godt for fortsettelsen. Sammen med «TV 2 Hjelper deg» som fortsetter å levere knallsterke seertall, gir dette en veldig god torsdag for TV 2, sier programdirektør Jarle Jakken i TV 2.

«TV 2 Hjelper deg» hadde 468.000 seere. Det ga en andel på hele 35,6 prosent. Sammen med «Amatørenes mester», som hadde 286.000 seere, utgjorde det en sterk dag for TV 2 som hadde en andel på 20,5 prosent for hele gårsdagen.

Dermed fikk kanalen en sterk avslutning på en ellers svak måned. Hovedkanalen i TV 2-gruppen gikk tilbake 0,7 prosentpoeng i mars. Gruppen som helhet ble reddet av sterk innsats fra nisjekanalene Livsstil og Zebra.

Les mer: MTG ble tv-vinner i mars