722.000 seere fikk med seg sesongpremieren på «Beat for Beat» fredag, som var Atle Pettersens debut som programleder. Han overtok etter Ivar Dyrhaug, som hadde sin siste sending før jul. «Beat for Beat» fikk en markedsandel på 45,6 prosent av sendetiden fredag kveld.

Vårsesongen 2015 lå snittet på 755.000 seere, med 816.000 i første program. Kristian Tolonen, analysesjef i NRK, er fornøyd med Pettersens start:

- Dette er absolutt høye tall, og sånn sett en sterk debut. «Beat for Beat» har lenge vært en av de mest populære programmene i Norge, og det ser ut til å fortsette med Pettersen også, sier han til VG.

«Beat for Beat» var fjerde mest sett på norsk tv forrige uke. «Nytt på Nytt» med sine litt over én million seere, «Skavlan» med 793.000 seere og «Norge Rundt» med 750.000 var på topp tre.