Dorthe Skappel har ikke glemt at hun ble hudflettet av tv-seerne og eksperter da hun var kunstløpkommentator under OL i Sotsji i 2014.  Eksperter brukte beskrivelser som «pinlig», «direkte feil», «dumt og trist», «bare tull» og «et nederlag for sportsjournalistikken».

Selv mener hun at arbeidsgiveren TV 2 sviktet henne og hun tar et oppgjør med kanalen i sesongpremieren på TV 2s egen programserie «En kveld hos Kloppen» 2. påskedag. Det skriver VG.

- Det jeg fikk som mandat, var jo: Ta for deg kunstløp og putt det inn i den glamorøse verden. Finn ut det du kan om utøverne og formidle det til publikum. Jeg husker at jeg kom hjem sent på kvelden etter første sending. Så gikk jeg oppover veien og leste avisene, altså på mobilen min. Og så tenkte jeg, faen, hva er dette? De høvlet meg ned, forteller hun til Solveig Kloppen.

- Jeg var sinna på TV 2
Når Kloppen spør om hvem hun var sinna på, kommer svaret raskt:

– Jeg var sinna på TV 2. Jeg var rasende på TV 2. For det er noe med at du gir meg – unnskyld uttrykket – faen ikke et mandat og så står du ikke inne for det etterpå. Da står du opp for meg og sier at det var dette mandatet hun fikk. Det var det vi ville at hun skulle gjøre. Vi gjorde en feil, vi skulle ikke gjort det. Men hun har gjort den jobben vi ba henne om å gjøre. Og når de ikke sto i ryggen på meg da, helvete ta dem, altså, sier Skappel.

Jan-Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV 2, beklager at Skappel hadde en vond opplevelse under OL.

- Vi hadde tett dialog med Dorthe underveis og mente hun gjorde en god jobb under det mandatet hun ble gitt. Vi ser i ettertid at vi kunne vært enda tydeligere på dette, ikke minst utad. Dorthe er en av de dyktigste og mest populære profilene på TV 2 gjennom veldig mange år og har kanalens fulle støtte, sier Dahl til VG.