Til høsten er det klart for syvende sesong av «Alt for Norge». Det blir den første sesongen uten Henriette Bruusgaard som programleder. Fridtjof Nilsen stepper inn som hennes erstatter.

- For meg er det en drøm å få lov til å være med på «Alt for Norge». Det er et program man aldri blir lei av, sier påtroppende programleder Fridtjof Nilsen. 

- Den lidenskapen og hjertevarme humoren til amerikanerne gjør at man gjenoppdager sitt eget land gjennom dem. Det kommer til å bli en helt fantastisk tur for både norsk-amerikanerne, seerne og kanskje mest av alt for meg, sier Nilsen.

«Alt for Norge» har vunnet to Gullruter og har vært et av TVNorges aller sikreste kort i kampen om tv-seerne. Fjorårets sesong hadde et snitt på 393.000 seere.

Les mer: Seerfall for «Alt for Norge»

- Den lidenskapen og hjertevarme humoren til amerikanerne gjør at man gjenoppdager sitt eget land gjennom dem. Det kommer til å bli en helt fantastisk tur for både norsk-amerikanerne, seerne og kanskje mest av alt for meg, sier Nilsen.

Han har tidligere ledet «Kakekrigen», «Gøy på landet» og «Damene først».

- Henriette Bruusgaard har vært en fremragende programleder og gallionsfigur for et av våre mest kjære programmer, men nå som hun er nybakt mor er det veldig spennende for oss å få se Fridtjof Nilsen lede dette programmet. Fridtjof har vist seg som en dyktig, engasjert og varm programleder, og vi tror både norsk-amerikanerne og seerne kommer til å elske ham, sier programsjef i TVNorge og Discovery Networks, Sverre Nordbø