Erik Solbakken og Hasse Hope blir programledere for «Komiprisen», som i år flyttes fra Bergen og nærmere Karl Johan-gatens hjemby, som har blitt komikernes faste scene i programmet av samme navn. Det skriver VG.

- Klart vi gleder oss, men med hele den norske humor-eliten i salen kommer vi nok ikke til å ta så mange vitser på sparket, sier Erik Solbakken til VG.

- For hvis en først går på trynet, er det så kjedelig å gjøre det rett foran Jon Almaas, legger han til.

Prosjektleder Mads Tørklep i NRK sier han er glad for å ha fått med seg duoen.

- De er fine folk med god appell og masse morsomme ideer. Komiprisen er lørdagsunderholdning i beste sendetid, da er det fint å treffe bredt. Gutta har en unik evne til å sjarmere både bestemor på Røros og hipsterne på Løkka med sin særegen humor. Det er en vinnerkombinasjon vi har tro på, sier Tørklep til VG.