De ansatte i Vårt Land ble i går informert om at de kan søke på sluttpakker innen utløpet av mars. Målet er å spare inn fem millioner kroner i år og like mye enste år, skriver Vårt Land.

- Vårt Land har et godt økonomisk resultat for 2015, men vi ser at det blir nødvendig at redusere kostnadsnivået til våre inntekter fremover, sier styreleder og fungerende administrerende direktør i Vårt Land, Per Magne Tveiten.

Han avviser imidlertid at de vil være nødt til å gå til oppsigelser.

- I denne omgang ser vi ikke for oss det. Vi er for tiden i en prosess med rekruttering av ny sjefredaktør/administrerende direktør, og vi vil at vedkommende skal være med på å tegne organisasjonskartet videre.

Alle ansatte som tar sluttpakkene, har sin siste arbeidsdag 30. april, men er ansatt og får lønn ut juli.