«Paradise Hotel» åpnet dørene for åttende gang på TV3 i går kveld. 157.000 benket seg for å se hele premieren. Det er en liten vekst fra fjorårets 151.000 seere, til tross for at årets premiere ble sendt én time senere på kvelden, så sent som kl. 22.30.

Resten av fjorårets sesong ble i likhet med årets sesong sendt kl. 22.30 for å frigjøre plass til andre programmer i primetime på TV3 og fortsette forflytningen av de unge seerne til TV3s nett-tv-tjeneste TV3 Play.

Det totale seertallet på alle plattformer ble på 219.000 seere, opp fra 185.000 seere på fjorårets premiereprogram. 33 prosent av seerne så dermed programmet på nett-tv i går.

- 18 prosent vekst totalt er vi veldig fornøyd med. Vi har lykkes med å flytte «Paradise Hotel» ut av primetime og inn på digitale flater uten å tape en eneste seer, dermed oppnår vi både lineær og digital vekst. Og kommersiell vekst er det jo ikke mange som er plaget av i øyeblikket, sier MTG TV-sjef Morten Micalsen.

Pressesjef Line Vee Hanum mener seertallene er et resultat av høyt trykk på mange plattformer.

- «Paradise Hotel» er dessuten et program som lever hele uka, ikke bare de fire dagene det blir sendt på tv. Vi når daglig ut til flere hundre tusen brukere på våre sosiale medier-kanaler, og vi ser at tilstedeværelsen der målgruppen faktisk er til daglig gir resultater når det kommer til oppmerksomhet og forventninger.