Bloggeren er lei av at barn skriver sjikanerende meldinger til henne. I stedet for å svare dem, går hun rett til opphavet. Under tittelen «Unnskyld, men sønnen din er en drittsekk» skriver Isachsen i et blogginnlegg at hun hver eneste dag får stygge meldinger i sosiale medier. at hun hver eneste dag får stygge meldinger i sosiale medier.

Ble kalt «hore» og «stygg» av 14-åring
Isachsen har på sin blogg publisert et bilde av en melding hun har skrevet til forelderen til en 14 år gammel gutt:

«Hei! Jeg ville bare informere deg om at sønnen din, NN, har sendt meg en rekke støtende meldinger av seksuell karakter på facebook. (...)», skriver bloggeren innledningsvis, og viser til betegnelser som «hore» og «stygg» som eksempler på hva 14-åringen har kalt henne.

«Så vidt jeg forstår det er han 14 år gammel og det er kanskje ikke så heldig å drive med seksuell trakassering i noen som helst alder, men iallfall ikke starte når man er så ung. (...) Håper det blir tatt tak i at sønnen din er en drittunge på internett - god påske!»

- Viktig for meg å si ifra
Via sin manager skriver Sophie Elise Isachsen i en SMS til Dagbladet at det er et problem at vi tror det er forskjell på mobbing på nett og i det virkelige liv.

- Når de grove og stygge ordene kommer fra barn ned i åtte-niårsalderen ble det viktig for meg å si ifra. Til de som jeg mener må ta tak og bevisstgjøre foreldrene, skriver Isachsen til Dagbladet.

Hun forteller at hun har mottatt mange tilbakemeldinger, og at de fleste foreldrene har takket og sagt at de skal ta en alvorsprat rundt middagsbordet.

Hør Kampanjes podkast med Sophie Elise her:

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.