Navn: Karine Thyness

Alder: 31 år

Stilling/firma: Redaktør i Det Nye og Det Nye Shape Up

- Bypåske eller fjellpåske?

- Jeg håper på fjellpåske, så blir det helt sikkert bypåske med hjemmekontor. Jeg er så distansert til påsken at jeg nesten sliter med å huske hvorfor den ligger i kalenderen, men jeg forbinder påsken med å ha tid til å spise meg opp for resten av måneden.

- Hva har du i sekken av mat og drikke på påsketuren?

- Jeg er den som har med mest mat og drikke, fordi jeg er veldig redd for å gå tom. Jeg har med meg frukt og godteri, noe som kan grilles og en matpakke.

- Påskekrim på skjerm eller i perm?

- Det blir absolutt ingen krim. Jeg har de siste årene slitt med å ha tålmodighet med å se videoformat lengre enn to minutter. Jeg rekker å se introen, så kommer jeg ikke lengre. Da begynner jeg å høre på en podkast, se på mobilen og svare på mail. Jeg er skikkelig skjermskadet.

- Bør staten finansiere nyheter på TV 2?

- Det er et vanskelig spørsmål. Jeg føler meg også litt inhabil siden vi er i familie med TV 2. Jeg ser absolutt argumentene hvorfor TV 2 skal få støtte til å lage nyheter og jeg ønsker også at TV 2 skal fortsette med det. Men selvfølgelig, det vil by på utfordringer, fordi flere andre kan komme inn under samme definisjon.

- Er Facebook en venn eller fiende av norske mediehus?

- Facebook er en god venn av oss og vi har fått veldig mye ut av å jobbe aktivt med Facebook. Samtidig er det noe med ikke å legge alle eggene i én kurv. Det er klart at for de fleste av oss, så kommer vennskapet med Facebook med en bismak. Den posisjonen Facebook har nå kan holde mange av oss våkne om natten om vi tenker for mye på det.

- Hvor mange digitalabonnement har du i dag?

- Jeg har VG Pluss og Aftenposten, Sumo, HBO Nordic, Viaplay, Spotify og Netflix. Jeg har aldri brukt mer penger på medier enn jeg gjør nå, samtidig som jeg som forbruker tenker at jeg får vanvittig mye gratis.

I Påskequizen setter Kampanje bransjeprofiler på prøve i et uhøytidelig quiz-mesterskap. Slik gikk det da Karine Thyness tok quizen:

- Hvilke to aviser økte opplaget mest i fjor?

- Klassekampen og Aftenposten Junior.

Riktig.

- Hvilken annonsør vant Gullfisken i år?

- Kreftforeningen

Riktig.

- Hvem skal vise OL i 2018? 

- NRK og TV 2.

Feil: Discovery Networks.

- Hva heter skuespilleren som skal spille Harry Hole?

- Jeg husker det var litt fuss om han da han var på Oslo-trikken, men jeg vet fortsatt ikke hvem det er.

Feil: Michael Fassbender.

- Hvor mange lesere har Sophie Elise daglig?

- Jeg tror hun har 89.000 sidevisninger.

Feil: Rundt 50.000.