En snau time etter at TV 2 la frem tall for fjoråret som viste omsetningsrekord med nær fire milliarder kroner i inntekter og et av mediehusenes beste resultater noensinne, møtte et knippe av TV 2s argeste konkurrenter opp på Kulturdepartementet for å snakke med ministeren om den forestående tv-avtalen.

Les også: - TV 2 opplever et mye mer krevende marked enn tidligere

Blant dem var Schibsteds konserndirektør Didrik Munch, Discovery Network-sjef Harald Strømme, Amedia-direktør Stig Finslo, MTG Norge-sjef Trygve Rønningen og Aller Media-sjef Dag Sørsdahl. Felles for dem alle er at de er skeptiske til en tv-avtale som finansierer nyhetsproduksjonen på TV 2.

- 80 prosent av den norske befolkningen sier internett er deres primære nyhetskilde, så vi er usikker på om dette er veldig fremtidsrettet, sier Munch til Kampanje.

Se hele innslaget i videospilleren øverst i saken!