Et drøyt døgn etter at fristen gikk ut i forhandlingene mellom Telenor-eide Canal Digital og Discovery, går TV 2 og Viasat ut med nyheten om at de har klart å bli enige om en ny distribusjonsavtale.

- Vi har forhandlet over en periode og er glad for at vi nå er kommet til enighet om fortsatt distribusjon av våre tv-kanaler slik at alle våre seere på Viasats plattform fortsatt får tilgang til nyheter, sport og underholdning fra TV 2, sier administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Viasat sitter på 5,4 prosent av landets tv-kunder. Det tilsvarer rundt 120.000. Alle disse rammes også av tv-striden mellom Canal Digital og Discovery, ettersom Viasat har en distribusjonsavtale med Canal Digital om TVNorge og Fem.

Les mer: Viasat rammes av tv-strid

Nå kan Viasat trøste seg med at TV 2-kanalene er sikret for en periode.

- TV 2s kanaler er en sentral del av vårt kanaltilbud og vi er selvsagt fornøyd med at vi nå har signert en ny og utvidet avtale som gjør at vi fortsatt kan tilby TV 2s innhold på en enkel og fleksibel måte til våre kunder, sier administrerende direktør Vegard Klubbenes Drogseth i Viasat.