Silje Norendal går glipp av «X Games» etter at hun pådro seg brudd i armen under verdenscupen i Sør-Korea søndag. Ifølge NTB falt Norendal stygt og landet på armen under søndagens slopestylerenn i OL-anlegget i Pyeongchang.

TV 2s sportssjef Vegard Jansen Hansen sier kanalen deler «skuffelsen» til snowboardkjøreren, men tror ikke oppslutningen rundt arrangementet vil bli svekket.

Kanalen har gått tungt inn i eventet og sender direkte fra lekene i hele neste uke. Big Air-finalene både på ski og snowboard går på hovedkanalen TV 2 neste uke, men det blir altså uten snowboardstjernene Norendal.

- Først og fremst håper vi Silje blir raskt og helt frisk. Det er det aller viktigste. Dernest deler vi Siljes skuffelse over at X Games Oslo ryker for hennes del, men i totalen her er det så mange stjerner og så mye action at vi uansett får fem eventyrlig dager med konkurranser i Oslo, sier Jansen Hagen.

I fjor vår signerte TV 2 en avtale sammen med Norges Skiforbund og Snowboardforbundet som sikret Norge arrangementet «X Games».

TV 2 har tidligere uttalt at «det første X Games blir en storsatsing for TV 2 Sporten»

- Vi merker godt at pulsen stiger nå i innspurten og opplever en voldsom «go» rundt X Games Oslo. Hovedstaden kan glede seg til et unikt idrettsarrangement, spektakulær sport og en ungdommelig folkefest. X Games er som skapt for det unge, urbane Oslo, som ønsker seg noe mer enn ryggsekk og rundetider, sier sportssjefen.  

X Games i Oslo starter 24. februar.