- I januar er vi blitt Norges absolutt største frittstående podkast. Med litt over 70 000 nedlastinger per episode og 370 000 totalt i måneden ser vi med glede at podkasten vår fortsetter å vokse, sier Sigrid Bonde Tusvik i en pressemelding.

Hver tirsdag legger Tusvik sammen med komikerkollega Lisa Tønne ut podkast i egne kanaler på sosiale medier. 

I januar satte duoen rekord, ingen har ifølge produsentselskapet Både Og blitt lastet ned mer i Norge.

- Vi synes jo at det er hyggelig at vi åpner opp hele det norske markedet når det kommer til spons og podding, sier Lisa Tønne.

- For tida er vi podkastenes Sophie Elise. Det eneste som er skummelt med å sette en ny rekord, er at vi da vet at vi også skal ned fra tronen. Sånn som Fotballfrue opplever nå, sier begge. 

Tidligere i januar skrev Kampanje at Mondelez International for første gang trer inn i podmarkedet og plasserer annonsekroner i en podkast i Norge. Den nye kampanjen til Oreo, «Wonder Challenge», ble lansert i podkasten «Tusvik og Tønne».

Les mer her: Oreo satser på podkast-spons

- Vi er takknemlige for sponsorene våre som NSB, Adams Matkasse, Lek Mer, Budget og VGTV som har bidratt til at Tusvik & Tønne er mulig å realisere og vi synes det er gledelig at store internasjonale selskap som Mondelez International får øynene opp for podcaster, sier Stian Letessier, produsent i Både Og. 

Tusvik & Tønne startet opp høsten 2012 og har opplevd en stigende kurve siden de la ut sin første podkast.

Tidligere i år hadde Kampanjes podkast besøk av Peter Daatland i Frekvens og tidligere NRK-reporter Steffen Fjærvik i Gambit for å snakke om podkast-bølgen. Lages det for mange av dem? Er det penger å hente? Hva synes de egentlig om Rema 1000-podkasten?

Hør den her: