I ukens podkast får Kampanjes journalist besøk av blogger Sophie Elise Isachsen og rådgiver Hans-Petter Nygård-Hansen. Sophie Elise, som hun kaller seg, er Norges aller største bloggstjerne og har de siste årene gjort seg bemerket med en evne til å skape debatt og engasjement som man ikke tidligere har sett hos norske rosabloggere.

Hun møter Hans-Petter Nygård-Hansen, som også har bygd seg opp med egen blogg, og som satt i juryen i Vixen Blog Awards da Sophie Elise ble kåret til årets blogger. Han mener det pågår en dragkamp mellom bloggnetterkene om de beste bloggerne.

Les også: Kjemper om bloggstjernene (krever innlogging)

- Jeg oppfatter det ikke på den måten. Jeg oppfatter at folk kommer med løfter til meg om hva de kan gjøre for meg som merkevare, men det er ikke interessant for meg, derfor blir jeg bare der jeg er, sier Sophie Elise i podkasten.

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.

Hør episoden her: