I tredje sesong av «Broen» var ikke lenger den danske skuespilleren Kim Bodnia på rollelisten. I et intervju med den israelske tv-kanalen Channel 10 forteller Bodnia at det var antisemittisme – spesielt i Malmø, der serien ble spilt inn – som gjorde at han ikke ønsket en ny sesong. Bodnia har selv jødisk bakgrunn. Det skriver TV 2.

- Antisemittisme vokser, spesielt i Malmö der vi spilte inn «Broen». Det er ikke trygt å være jøde der. Selvsagt gjorde dette at valget om å hoppe av serien ble enklere, sier han.

Bodnia fortalte til Channel 10 at bruddet med serieskaperne først oppstod på grunn av forandringer i manus som han ikke var fornøyd med, og hans mangel på påvirkning av manuset som skuespiller. Men altså også den voksende antisemittismen i Skandinavia.

- Det er enkelt for meg å si at jeg ikke kan jobbe i Sverige. Det er veldig lett. Så da de ikke hadde manuset riktig, var det lett for meg å si at: «Jeg føler meg ikke trygg her».