Norges største YouTube-stjerner, Prebz og Dennis, kom inn i MTG-systemet da mediekonsernet kjøpte YouTube-nettverket Splay. Nå får duoen et eget program på strømmetjenesten TV3 Play, et reiseprogram som sender YouTube-stjernene som har gjort det stort på gutterommet ut i verden.

- MTG ønsker å tilpasse sitt tilbud mot et yngre publikum, vi er fra før store på Viaplay, men nå ruster vi også opp vårt gratis tilbud TV3 Play. MTGs globale oppkjøp blir nå relevante lokalt, når vi lager en webserie med Norges største youtube-kjendiser, Prebz og Dennis, sier MTG Norges digitaldirektør Trygve Refvem.

Det egenproduserte innholdet på TV3 Play er det som kalles langformat på nett, det vil si episoder på 10-15 minutter.

Tidligere år hadde Kampanjes podkast besøk av Prebz og Dennis, som er blitt kåret til årets medienavn av Kampanjes lesere.

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. 

Hør episoden her: