I ukas episode av Kampanjecast har vi besøk av Ida Aalen fra Netlife Research, som denne uken vant prisen Årets sosiale medier-personlighet på Social Media Days. Hun forteller at hun aldri har vært på Social Media Days tidligere og at hun ikke kjenner seg igjen i «heiagjengen» på sosiale medier.

Les mer: Hun er årets sosiale medier-personlighet

Hos oss møter hun Kristin Grøntoft, som jobber med sosiale medier i Aftenposten. Grøntoft var forrige uke i London der hun møtte Facebook-toppene for å lære mer om Instant Articles. Hør hvorfor hun fortsatt er skeptisk, men hvorfor hun likevel mener mediene ikke bør være for bekymret for utviklingen.

Vi har også tatt oss en tur ut på gata for å høre hvordan folk flest bruker sosiale medier.

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.