Håndball-EM for herrer ga TV3 en pangstart på året, men de skyhøye seertallene fra mesterskapet har ikke hatt smitteeffekt på alle TV3s vårsatsinger.

92.000 seere fikk med seg gårsdagens sesongpremiere på «Hele Norge baker». Det står ikke i stil til forventningene, innrømmer TV3.

- Jeg må innrømme at det var et lavere seertall enn forventet, kakene fristet åpenbart ikke like mye som forrige sesong, men som vi håper selvsagt at seingen vil heve seg i takt med baksten videre i sesongen, sier pressesjef Line Vee Hanum.

Det er gått to år siden forrige sesong med «Hele Norge baker» på TV3. Da samlet premieren 137.000 seere. Det var 100.000 færre seere enn året før, og seertallene klarte heller ikke senere å matche suksessen fra første sesong.

Les mer: Seerras for «Hele Norge baker»

TV3 hadde større suksess med premieren på dramaserien «Black Widows».

Les mer: - Gledelig start for TV3-drama