Nettavisen skriver at de har lagt bak seg et 2015 med god vekst og nå gjennomføres en «total makeover».  Blant tiltakene er at det opprettes en ny avdeling for content marketing, som skal ledes av salgsdirektør Sara Narvhus Oksdøl. Avdelingen får navnet Nettavisen Spray, en satsing Kampanje skrev om i september i fjor.

Les mer: Nettavisen starter eget content marketing-byrå

Salgsdirektørene Sara Narvhus Oksdøl og Christine Aannerud får i oppdrag å hente inn 200 millioner kroner i omsetning.

- Den unike kombinasjonen av blogg, sosiale medier og våre egne nettsider gjør at vi som mediehus når ut til utrolig mange ulike målgrupper. Med Nettavisen Spray kommer vi til å løfte content marketing til et helt nytt nivå i Norge, sier Oksdøl til Nettavisen.

Nettavisen melder at selskapet vokste nesten dobbelt så mye som markedet i Norge i fjor på annonsesalg. Men utviklingen går så raskt at det likevel er behov for store endringer.

- Det gamle slagordet om «never change a winning team» gjelder ikke på nett. Tvert imot blir de som ikke endrer seg, raskt taperlag. Derfor gjennomfører vi en «total makeover» på våre kommersielle miljøer, og deler opp avdelingene etter arbeidsoppgaver og spesialisering kundene etterspør, sier Stavrum.