Canal Digital og Discovery har fortsatt ikke kommet til enighet, hvilket resulterer i sorte skjermer på alle Telenor-kanalene hos Canal Digital-kunder. Det vil si at alle Ylvis fans som er Canal Digital-kunder ikke fikk sett talkshowet på tv i går.

Som et plaster på såret inviterte Vegard, Bård, Kalle og Magnus Canal Digital-kunder til å se programmet på storskjerm på Youngstorget i Oslo i går. Det skriver TV 2

Det var ikke mange som møtte opp, men Magnus Devold var fornøyd.

– Målet var å få cirka 40 nye seere, og det tror jeg vi klarte. Vi ville rett og slett gi folk som har Canal Digital muligheten til å se programmet, sier Devold til TV 2.

Konflikten mellom Canal Digital og Discovery dreier seg om hvor mye det Telenor-eide distribusjonsselskapet skal betale for å kunne levere Discoverys kanaler til sine kabel- og satellitt-tv-kunder. Canal Digital sitter på 45 prosent av landets tv-kunder. Det tilsvarer én million kunder og 2,5 millioner seere. I tillegg rammes Viasats kunder av konflikten, ettersom Viasat har en distribusjonsavtale med Telenor om kanalene TVNorge og Fem. Det betyr at totalt 2,8 millioner seere opplever svarte skjermer denne uken.