Discovery Networks nye kanal Eurosport Norge bygger opp seervaner med Europaliga-fotball og gårsdagens kamp mellom Manchester United og FC Midtjylland - som endte 5-1 - ga kanalen et foreløpig seertopp.

Hele kampen hadde et snitt på 107.000 seere, mens 154.000 var innom på det meste.

- Dette er veldig moro. Vi lanserte Eurosport Norge i september, og allerede har kanalen klart å sette fotavtrykk i det norske sportsmiljøet, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

- Vår ambisjon på sikt er at Eurosport skal bli Norges viktigste sportsbrand. Det er ikke et puslete mål. Men Eurosport blir snart hjem for både Tippeligaen og fire OL, og da er vi nødt til å legge lista høyt, sier Aalbu. 

I dag kom også de første seertallene for X Games på TV 2.

Les mer: - Aldri før har så mange sett skating på tv