I forbindelse med at Ingeborg Heldal gir seg som redaktør i Nettavisen/Side 2 og takket ja til å bli bloggredaktør i Aller Media, kom det frem at Aller Medias datterselskap nå har en blogg-stall som består av profiler som Tone Damli, Maria Skappel, Emilie «Voe» Nereng og Petter Northug. Sistnevnte mener Northug-leiren selv er feil.

- Det er bare tull. Det er Adlink som selger annonsene for SkirkusTV (Northugs egen videoblogg). Det er det samarbeidet vi har til Aller. Det som kommer frem stemmer ikke. Vi har ikke Heldal som bloggredaktør og har ikke noe samarbeid utover at Adlink selger våre annonser, sier manager Are Sørum Langås til Adresseavisen.

Heldal avviser noe dramatikk overfor Adresseavisen.

- Jeg har ikke begynt i jobben engang og kjenner ikke til hvilke avtaler Aller har med Northug og teamet hans. Er det en kar jeg ikke har lyst til å legge meg ut med, så er det Petter Northug. Dette er jeg helt sikker på at vi skal rydde opp i. Hvis det har kommet frem opplysninger som de mener ikke stemmer, så skal vi rette opp det. Jeg vil veldig gjerne være på lag med Petter Northug, sier hun.

Les mer: Heldal skal lede Aller Medias store bloggsatsing