Siden midnatt søndag har alle Canal Digital-abonnenter mistet tilgangen til alle Discovery-kanaler som TVNorge, Fem og Vox. Signalene forsvant fordi den Telenor-eide tv-distributøren ikke kom til enighet med Discovery om distribusjonsprisene for tv-kanalene før fristen. Nå reagerer flere av TVNorges kjente tv-fjes, skriver VG.

- Vi fortsetter å lage program som før, og har du Canal Digital, så foreslår jeg at du banker på hos Get-naboen eller Altibox-naboen og tar med deg fyrstekake, så får du kanskje noen nye venner i samme slengen. Vi skal be de voksne ta seg en fyrstekakebit til kaffekoppen, så blir de nok fort venner, de også, skal du se sier Bård Ylvisåker til VG.

Også Thomas Giertsen og staben rundt «Helt Perfekt», er lei seg.

- Vi har premiere på en ny sesong om to uker. Jeg synes det ville være synd om halvparten av våre seere ikke får med seg den, nå som Ine har blitt gravid, og greier. Jeg håper det løser seg før den tid, sier Giertsen.