Denne uken handler mye om ekstremsport på TV 2 med tidenes første X Games på norsk jord. I forkant av arrangementet har det blitt debattert tungt om både prosessen med å få den ESPN-eide sportskonkurransen til Norge, antidopingarbeidet under konkurransen og hvilken markedsføringsverdi X Games har for Oslo.

Les mer: - Skal godt gjøres å regne X Games hjem

Les også: - Tar feil om X Games-verdi

110.000 så gårsdagens skateboard-sending på TV 2 kl. 17.30. Det ga en andel på 16,7 blant alle seere over 12 år og 16,1 prosent i 20-49. Det er et betydelig løft for dette tidspunktet, påpeker TV 2.

Totalt 520.000 var innom X Games på TV 2 og TV 2 Sportskanalen.

Nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther sier seg godt fornøyd med X Games-starten.

- Dette er fantastiske tall. At over en halv million fikk med seg skate og pipe før vi er skikkelig i gang, hadde jeg ikke trodd på. Vi kan slå fast at aldri før har så mange sett skating på norsk tv, sier han til Kampanje.

- Nå gleder vi oss enormt til denne idrettsfesten fortsetter. Det koker i sosiale medier og da jeg var innom Tøyen i går stod det flere hundre og bare så på det fantastiske hoppet. Lørdagen med Big Air blir utrolig bra og det kommer til å gå fantastiske Oslo-bilder verden rundt, slik det allerede gjør i sosiale medier.