Det er Dagens Næringsliv (DN) som skriver at den irske avisinvestoren David Montgomery vurderer et comeback på det norske avismarkedet. Det norske mediekonsernet Amedia er til salgs, og flere norske og utenlandske aktører teller nå på knappene og vurderer å legge inn bud. Ifølge DN skal Montgomery ikke være i en såkalt strukturert prosess, som er den mer bindende delen av salgsprosessen.

- Jeg kan ikke gi kommentarer til enkelte navn man måtte spekulere i. Vi kjører denne prosessen med henblikk på en avklaring i løpet av første kvartal, uttaler meglersjef Knut Brundtland i ABG Sundal Collier til DN. ABG har oppdraget med å selge hovedeierne Telenor og LOs eierandeler.

David Montgomery kjøpte i 2006 Orkla Media for 7,6 milliarder kroner som inngikk i et internasjonalt mediekonsern under navnet Mecom. Mecom ble ett hvert splittet og solgt, og i 2011 solgte Montgomery den norske delen, Edda Media, til A-pressen for 1,7 milliarder kroner.