Guro Fostervold Tvedten og tv-selskapet Viasat, har partene nå blitt enige om et forlik, skriver VG i dag. Både Fostervold Tvedtens advokat Stein Kimsås-Otterbech og administrerende direktør i MTG Norge Trygve Rønningen skal ha bekreftet dette overfor avisen.

«Dette har skjedd i løpet av den siste uka», skriver Rønningen i en SMS til VG.

Den tidligere TV 2-profilen gikk til sak mot Viasat etter å ha blitt rammet av selskapets nedbemanning. Partene har ikke offentliggjort hva enigheten går ut på.

- Mediebransjen er i en stor omstilling og det betyr også nedbemanning. For oss så har det betydd et tredvetalls ansatte som måtte gå, og Guro er én av dem. Nå har arbeidslivet noen regler for hvordan man nedbemanner og de reglene mener vi at vi har fulgt. Alle har akseptert det opplegget vi har lagt frem, med ett unntak, har Trygve Rønningen tidligere sagt til VG.